Veel onder één dak

Een vernieuwde showroom te Vlamertinge, tussen Ieper en Poperinge, en open van dinsdag tot en met zaterdag met een modern gamma aan inbouwhaarden, haardwanden (iWall), pelletkachels en kachels op hout, gas & kolen en van de volgende topmerken: Jidé, iFire, Termatech, Wellstraler, Superior, Saey, Heta, Dovre en Animo.

Voor de dienstverlening schoorsteenvegen en -herstellingen verwijzen we naar de aparte website .

Service

Vooreerst geven we deskundig advies dat rekening houdt met uw situatie en behoeften. Onze kachels en haarden leveren we over heel Zuid West-Vlaanderen en beschikken daartoe over een eigen team plaatsers. Indien nodig voeren we tegelijk alle gepaardgaande schoorsteenwerken uit. We zijn gekend om onze sterke naverkoopdienst op eigen toestellen en in schoorsteenonderhoud.

Wij zijn nu ook verdeler van Piazzetta

“Kwaliteit en service: daar gaan we voor”

Johan Vanacker, zaakvoerder De Roetvreter – Vanacker

Zomerprijs pellets 2024

Showroom

Kom gerust in onze showroom de laatste modellen bewonderen, gaande van klassiek tot eigentijds design, of contacteer ons voor een afspraak op nummer 057 – 20 08 03.

 

Onze openingsuren:

Maandag & zondag gesloten

Dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag:
09:00 – 12:00 | 13:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 12:00

Juni, juli en augustus gesloten op zaterdag

We hebben in de loop der jaren een cliënteel opgebouwd over quasi heel West-Vlaanderen (Ieper, Poperinge, Diksmuide, Veurne, Nieuwpoort en de rest van de Westkust, Roeselare, Kortrijk, Wevelgem, Menen & Wervik, tot en met de Franse grens)