Kachels in Moorslede

mooi en functioneel of functioneel en mooi.

We zijn verdeler van een aantal vooraanstaande merken kachels op pellets, hout, gas en kolen in regio Moorslede, beschikken over een gezellige showroom waar u een warm onthaal wacht en waar we u in alles correct adviseren, we kunnen rekenen op goede medewerkers en hebben tenslotte jarenlang ervaring in de plaatsing van kachels en de bijgaande schoorsteenwerken.

Kachels en hun goede afstelling voldoen best aan volgende voorwaarden:

  • Vooreerst moet de verbranding van fossiele brandstoffen zoals hout, stookolie, gas en kolen optimaal zijn, anders bestaat er gevaar voor CO-vergiftiging.
    Onze plaatsers zijn erop getraind de zuurstoftoevoer te controleren, alsook de toestand van de schoorsteen.
  • Uw keuze zal mede afhangen van uw prioriteiten en smaak, de technische mogelijkheden die er voorhanden zijn, het volume van de ruimte die je wil verwarmen, de isolatiegraad van de woning, de mogelijke alternatieve verwarmingsbronnen, enz.
  • Moderne kachels en haarden halen tegenwoordig een rendement van tussen de 75 en 85%. Pelletkachels kunnen zelfs een score van 90% bereiken. Het betekent dat dit percentage in effectieve warmte wordt omgezet. Hoogrendementskachels produceren daarenboven veel minder as, minder fijnstof en CO² uitstoot, zijn brandveiliger en voorzien van een keurmerk. Het rendement van elke kachel moet verplicht aangegeven worden aan de hand van een energielabel (gaande van A++ tot G).
  • Kachels en haarden zijn een streling voor het oog. Ze nemen altijd een centrale plaats in en horen te passen binnen de huisstijl. Een geïntegreerde haardwand kan in bepaalde gevallen het accent alleen maar versterken.
  • Samengevat: uw nieuwe kachel of inbouwhaard wordt een echte eye-catcher, is aangepast aan uw omstandigheden, haalt een sterk rendement, is super veilig en houdt rekening met het milieu. U bent bij ons aan het juiste adres.

Showroom

Kom gerust in onze showroom de laatste modellen kachels bewonderen,
gaande van klassiek tot eigentijds design,
of contacteer ons voor een afspraak op nummer 057 – 20 08 03.